پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز سه شنبه ، 1404/02/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: استفاده از فنون بازاریابی برای ترویج ایده ها و رفتارهای مطلوب اجتماعی همچنین ارائه مشاوره به ادارات و سازمان های دولتی و غیردولتی در زمینه اصلاح رفتارهای اجتماعی بسیار موثر و مفید است.

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: استفاده از فنون بازاریابی برای ترویج ایده ها و رفتارهای مطلوب اجتماعی همچنین ارائه مشاوره به ادارات و سازمان های دولتی و غیردولتی در زمینه اصلاح رفتارهای اجتماعی بسیار موثر و مفید است.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، مهندس نصراله کرمی در کارگاه آموزشی بازاریابی افزود: طراحی و اجرای پروژه های اصلاح رفتارهای اجتماعی در سطوح ملی، منطقه ای و بین المللی موجب توانمندسازی بخش سلامت و سایر بخش های توسعه برای طراحی و اجرای برنامه های بازاریابی اجتماعی نقش کلیدی همراه دارد.


وی تصریح کرد: موسسه ایرانی بازاریابی اجتماعی اولین ارائه دهنده خدمات بازاریابی برای تغییر رفتار، نزدیک به چهل سال است که استفاده از اصول و فنون بازاریابی تجاری برای پیشبرد اهداف اجتماعی و ترویج رفتارهای مطلوب در سطح جامعه معرفی و استفاده شده است.


وی ابراز داشت: در بازاریابی اجتماعی از اصول و فنون بازاریابی تجاری برای ترغیب افراد یا جامعه برای پذیرش یک عقیده، باور، نگرش و یا رفتاری که سودمند است، استفاده می شود و به عبارت دیگر، بازاریابی اجتماعی به دنبال آن است تا ایده ها، نگرش ها و رفتارهای سودمند برای جامعه را به مردم عرضه کند و آنان را برای اتخاذ این رفتارها ترغیب نماید.


مدیر موسسه ایرانی بازاریابی اجتماعی نیز در ادامه گفت: برنامه های بازاریابی اجتماعی توانسته است بسیاری از مشکلات سلامت کشورهای جهان به ویژه کشورهای توسعه نیافته و در حال توسعه سوم را حل کند.


دکتر محسن شمس ابراز داشت: ترویج سرم خوراکی در کودکان مبتلا به اسهال، پیشگیری از بارداری، ترویج رفتار و عادات تغذیه ای سالم، ترویج تغذیه با شیر مادر، ترویج استفاده از وسایل پیشگیری و کنترل بیماریهای آمیزشی، ترغیب مردم به استفاده از چادرهای آغشته به حشره کش برای پیشگیری و کنترل مالاریا در مناطق وسیعی از جهان، کاهش مصرف سیگار، ترویج انجام آزمایش خون برای اطلاع از وضعیت چربی خون و افزایش فعالیت بدنی نمونه هایی از کاربرد بازاریابی اجتماعی در حوزه سلامت به شمار می روند.


عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج یاد آور شد: با وجود اقبال روزافزون به راهبرد بازاریابی اجتماعی برای مقابله با مشکلات حوزه سلامت در ایران و افزایش ترویجی مداخله های رفتاری مبتنی بر این الگو، مرکزی که بتواند به شکل علمی و هدفمند، اصول استفاده از این چارچوب را به فعالان حوزه سلامت آموزش دهد و زمینه مناسب برای پژوهش های بنیادی و کاربردی در این راستا را فراهم سازد، وجود ندارد.


دکتر شمس اذعان داشت: موسسه ایرانی بازاریابی اجتماعی می تواند پروژه های متعددی را برای اصلاح رفتارهای مختلف در حوزه های سلامت، محیط زیست، انرژی، ترافیک، آموزش و پرورش، فرهنگ عمومی و شهروندی تعریف کند و با طراحی و اجرای این برنامه ها، به رشد و توسعه رفتارهای سالم در جامعه ایرانی کمک کند.


وی در پایان خاطر نشان کرد: مهمترین نقش این موسسه، کمک به ترویج رفتارهای مطلوب اجتماعی در جامعه ایرانی است و این کار را با پذیرش پروژه های مورد نظر ادارات و سازمان های دولتی و غیردولتی که رسالت سازمانی آنها به نحوی با رفتارهای اجتماعی مردم ارتباط دارد، خواهد بود همچنین سازمان ها و اداراتی که برنامه ها و فعالیت آنها با رفتار مردم سر و کار دارد مشتریان بالقوه موسسه ایرانی بازاریابی اجتماعی هستند.


به گزارش وب دا: این کارگاه آموزشی با حضور  عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، معاون فنی معاونت بهداشتی، معاون اجرایی، کارکنان واحد های این معاونت در سالن اجتماعات برگزار شد.